Spel-O-Theek

U bent in onze Spel-o-Theek van harte welkom om leuke spellen en speeltjes te lenen voor uw hond, kat, knaagdier of vogel.

Op een leuke manier kunt u uw huisdier dan regelmatig geestelijk uitdagen en wordt u onderlinge band nog sterker omdat u het samen speelt.
Ook zijn spelletjes waarbij ze echt moeten nadenken de ideale manier om uw hond of kat op een rustige manier bezig te houden na bijv. een operatie.

Onze voorwaarden:

– Geen lidmaatschap vereist.

– U betaalt een borg van € 30,- voor de grote spellen, voor de (voer)ballen € 10,- en voor de knaagdier – en vogelspelletjes betaalt u € 10,-.

– Grote spellen € 5,- per stuk per 2 weken en de (voer)ballen en knaagdier- en vogelspelletjes € 2,50 per stuk per 2 weken.

– De leenkosten betaalt u vooraf samen met de borg.
Na retourneren van het onbeschadigde/complete spel zal u de borg terug krijgen.

– De maximale uitleenduur per spel is 14 dagen, eventueel kunt u het spel verlengen, tenzij het spel gereserveerd is voor iemand anders.

– Het is mogelijk een bepaald spel te reserveren. Er zal dan contact met u worden opgenomen als het spel weer beschikbaar is.

– Door de bouw van de spellen is het vaak niet mogelijk om ze te repareren bij ernstige beschadiging. Daarom zal de borg gebruikt worden voor het aanschaffen van een nieuw spel bij schade of vermissing van vitale onderdelen.

– Het geleende artikel dient op de laatste dag van de uitleentermijn bij ons te zijn ingeleverd.
Als het spel te laat wordt ingeleverd geldt een boete van € 0,50 per
dag/per spel. De borg wordt dan aangewend om de boete te voldoen.

– Speel het spelletje altijd samen met uw dier! Dan heeft u samen plezier, het bevordert de band tussen u beiden en het voorkomt schade aan het spel.

– Alle spellen die u bij ons kunt huren hebben wij ook te koop in de winkel. Als u besluit om het spel te kopen krijgt u het huurgeld van 1-2 week terug.